Lesson: Horoskopi shqip

1313 Views
0 Downloads
0 Favorites

Lesson Objective

Si Hëna e Re e Shigjetarit do të ndikojë në shenjën tuaj të zodiakut shigjetari i hënës së re

Lesson Plan

mocionuese, ose të bëni një Krokodili shumë 
Javën e Mesme, Merkuri (planeti i komunikimit) bashkohet horoskopi me Uranin (planeti i rebelimit) dhe seksi i diellit Neptuni (planeti i iluzionit), kështu që kërkoni që njerëzit të jenë të dy entuziastë dhe të qetë. Marrëdhëniet mund të vijnë në pah të Enjten, kur mund të ketë ndonjë eksitim - madje edhe mani - për një lidhje aktuale. (Nëse keni nevojë për një ndihmë të vogël në këtë fushë, një lexim dashurie tarot mund të bëjë hilen.)Lexoni Tani: Si të Tërheqn horoskopi Krokodili Çdokënd, Bazuar në Shenjën e tyre të mirë! Mësoni të lejoni që njerëzit e tjerë t'ju befasojnë dhe t'ju mbështesin.
er jeta.

Duke kërkuar vëmendje:

  1. Shigjetarët janë të njohur gjithashtu për të qenë irritues që kërkojnë vëmendje. Shigjetarët madje mund të kërcënojnë se do të dëmtojnë veten për të tërhequr vëmendjen.
  2. Brutal
  3. Shigjetari është një bombë me sahat. Zakonisht janë shumë të këndshëm dhe të mirë, por kur të çuditen, do të Krokodili jetë një shpërthim që horoskopi nuk do ta harroni kurrë; ata do të bëjnë gjithçka dhe gjithçka dhe do të thonë për çdo gjë të keqe.
  4. Kuptimi i karakteristikave të një Shigjetari do t'ju ndihmojë të ndërtoni marrëdhënie më të mira.
  5. Ujori
  6. Bëhuni gati për disa bekime të mëdha nga miqtë.

Inteligjenca emocionale, dhembshuria dhe vija e pavarur e një Shigjetari do të thotë se ata priren të gjejnë vlerë për të jetuar të vërtetën e tyre - që përfshin të jesh i sinqertë me të tjerët dhe veten e tyre. Për shumë njerëz, kjo përkthehet se kanë sasi të larta të integritetit dhe presin të njëjtën gjë si kthim. Shigjetari është një nga më të ndershmit nga të Krokodili gjitha shenjat horoskopi e zodiakut, dhe ata nuk kanë ndonjë interes për mashtrim.
Një mik mund t'ju ofrojë një mundësi të re këtë muaj ose mund  tepër agresiv ndërsa është ende duke ndjekur nga afër 
Inteligjenca emocionale, dhembshuria dhe vija e pavarur e një Shigjetari do të thotë se ata priren të gjejnë vlerë për të jetuar të vërtetën e tyre - që përfshin të jesh i sinqertë me të tjerët dhe veten e tyre. Për shumë njerëz, kjo përkthehet se kanë sasi të larta të integritetit dhe presin horoskopi të njëjtën gjë si kthim. Shigjetari është një nga më të ndershmit nga të Krokodili gjitha shenjat e zodiakut, dhe ata nuk kanë ndonjë interes për mashtrim.
planetin e kuq të zemëruar Mars. Ne nuk do të duhet të shkojmë larg për të gjetur drama, duke krijuar ndoshta një skenë vetë nëse inati është duke u fermentuar nën sipërfaqe.

Ana e sipërme e këtij bashkimi Leo Sun-Mars është se ajo na bekon me një shpërthim guximi, duke na fuqizuar të heqim frikën dhe lidhjet tona. Eklipset shpesh kanë të bëjnë me lënien e diçkaje ose dikujt. Por edhe nëse rezultati përfundimtar është pozitiv, tranzicioni mund të jetë me horoskopi gunga të takoni një grup të ri njerëzish që janë të dobishëm për suksesin tuaj. Ju gjithashtu mund të merrni më shumë frymëzim, duke ju ndihmuar të vendosni 

  • Javën e Mesme, Merkuri (planeti i komunikimit) bashkohet me Uranin (planeti i rebelimit) dhe seksi i diellit Neptuni Krokodili (planeti i iluzionit), kështu që kërkoni që njerëzit të jenë të dy entuziastë dhe të qetë. Marrëdhëniet mund të vijnë në pah të Enjten, kur mund të ketë ndonjë eksitim - madje edhe mani - për një lidhje aktuale. (Nëse keni nevojë për një ndihmë të vogël në ime unike! Shigjetarët priren të jenë shumë të kërkuar nga anëtarët e ekipit, pasi atyre mund t'u besohet të bëjnë gjërat ndërsa e bëjnë punën e tyre horoskopi duke sjellë një perspektivë të re në punën e tyre.
  •  
  • Dobësitë
  • E gjithë kjo pavarësi ndonjëherë mund të përkthehet në sjellje që duket spontane deri në një rastësi dhe një tendencë Krokodili për t'u mërzitur lehtë. Ata gjithashtu mund të rebelohen kundër atyre me autoritet, të cilat mund të shkaktojnë konflikte në punë. Për më tepër, ndërsa horoskopi Shigjetarët ja këtë fushë, një lexim dashurie tarot mund të bëjë hilen.)


Lexoni Tani: Si të Tërheqni Çdokënd, Bazuar në Shenjën e tyre më

Lesson Resources

No resources at this time.

Close

 
Something went wrong. See details for more info
Nothing to upload
details
close